Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo

Vzhledem k tomu, že lilky jsou náročné na teplotu, je vhodné vybírat odrůdy, které mají kratší vegetační dobu. Jejich specificky hořká chuť dokáže zajímavě obohatit zeleninová jídla, jen je škoda, že se zatím používá docela málo. Baklažány jsou totiž...

8 fotografií
Miniatury Zavřít

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist