Lisujeme ovocné mošty a víno

Velká úroda ovoce je vždy radost. Ovšem ani ovoce, ani jeho vitaminy nevydrží věčně a je třeba je nějakým způsobem zpracovat. Často si proto vyrábíme z přebytku jablek, hrušek, hroznového vína velmi chutné mošty anebo domácí vína. Podívejme se...

12 fotografií

Související články: Lisujeme ovocné mošty a víno

Související články: Lisujeme ovocné mošty a víno

Miniatury Zavřít

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist