Zahrada > Rostliny > Bylinky > Libeček lékařský Levisticum officinale > Oblíbený libeček se v kuchyni vždycky hodí
Libeček má bujný růst a zajímavý vzhled, takže ho můžete pěstovat v pozadí kvetoucích záhonů. Nejzajímavější je ale jeho výrazná vůně a chuť, která obohatí polévky a saláty. Sklízet ho lze postupně během celé sezóny, protože listy neustále dorůstají....
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Libeček se podobá celerové nati, jeho chuť je ale mnohem výraznější. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Sušená semena libečku využívá jako koření . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Využívají se i kořeny libečku, které se suší. Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
V boloňské omáčce vás troška sušeného libečku zcela jistě mile překvapí. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Natě můžete sklízet od časného léta až do podzimu. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
. Do masových směsí a do polévek jsou čerstvé listy libečku najemno posekané to pravé koření. Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Je zbytečné rostlinu vysilovat tím, že ji necháme tvořit semena. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Je zbytečné rostlinu vysilovat tím, že ji necháme tvořit semena. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Pokud budete libeček sušit, dejte ho do stínu. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Z kořene libečku získané látky jsou úspěšné při léčbě revmatu. Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Libečku maximálně vyhovuje propustná půda na slunném místě. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí
Libečku maximálně vyhovuje propustná půda na slunném místě. . Zdroj: archiv redakce
Související články: Libeček se v kuchyni vždycky hodí