kompotdzemzavarenina-4-352x198.jpg

Podzimní zavařování

Zdravé recepty

Jablka, hrušky a švestky ze zahrad, ale také bezinky, jeřabiny, trnky nebo šípky z mezí a strání, to jsou podzimní poklady, které nám příroda předkládá, abychom si zásobili tělo vitamíny a spíž marmeládami, kompoty, vínečky i likéry.

Diskuze

1 komentář

    MARIE DUŠÁTKOVÁ

    Nemáte prosím recept na rybíz na koláče? Je bez zbytečné šťávy a do sklenice se ho hodně vejde, někde jsem loni takový recept našla a nějak se mi to nedaří.Kromě marmelád a brusinek z rybízu je tu jen kompot, ale tam je moc vody.Rybízu bývá hodně a takto se ho zpracuje kopice.Při nejhorším si ho vymyslím.Mějte se sluníčkově, Mari

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa zahradničení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním Vaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@magazinzahrada.cz

TOPlist