kompotdzemzavarenina-4-352x198.jpg

Podzimní zavařování

Zdravé recepty

Jablka, hrušky a švestky ze zahrad, ale také bezinky, jeřabiny, trnky nebo šípky z mezí a strání, to jsou podzimní poklady, které nám příroda předkládá, abychom si zásobili tělo vitamíny a spíž marmeládami, kompoty, vínečky i likéry.

Diskuze

1 komentář

    MARIE DUŠÁTKOVÁ

    Nemáte prosím recept na rybíz na koláče? Je bez zbytečné šťávy a do sklenice se ho hodně vejde, někde jsem loni takový recept našla a nějak se mi to nedaří.Kromě marmelád a brusinek z rybízu je tu jen kompot, ale tam je moc vody.Rybízu bývá hodně a takto se ho zpracuje kopice.Při nejhorším si ho vymyslím.Mějte se sluníčkově, Mari

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa zahradničení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním Vaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@magazinzahrada.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist