porek-352x198.jpg

Pórek v lednu – sejeme i sklízíme

Pór

Francouzská ani orientální kuchyně se bez něj neobejdou. I u nás je pór pravý stále oblíbenější. Není divu, je to zelenina chuťově nenahraditelná, navíc dietní a bohatá na vitaminy, vlákninu i minerální látky. Přitom se dá sklízet tři čtvrtiny...

Diskuze

0 komentářů

    Zpět na článek

    Čtěte dále

    • shutterstock_148608767-729x410.jpg

    • Nejnovější

    Chcete získávat nejnovější informace ze světa zahradničení?

    Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním Vaší emailové adresy:

    Chyba: Email není ve správném formátu.
    OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

    *Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@magazinzahrada.cz

    TOPlist