Seznamte se s pučálkou, zdravým jarním mlsáním

6 fotografiízdravá výživa

Pučálka. Nevíte, kde jste to slyšeli? Možná od babičky, která si toto staročeské jídlo připravovala v době půstu. Dnes tuto jednoduchou recepturu můžeme použít jako zdravé mlsání k televizi. A rozhodně nepřibereme!

Diskuze

1 komentář

    Valounek

    Miluju pučálkovou placku. Stačí trochu povařit , trochu mouky. Trochu vývaru na chuť, obalit a zapéct. Koření podle chuti, k pučálce se hodí prakticky všechno. 🙂 A funguje to perfektně jako příloha i jako hlavní chod. 🙂 Manžel si je oblíbil víc než bramboráky, které má hodně rád a děláme je třeba jako přílohu ke guláši. 🙂

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa zahradničení?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním Vaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@magazinzahrada.cz

TOPlist