srucha-zelna-6.jpg

Jakmile šrucha začne kvést anebo odkvete, její listy tvrdnou a mění se jejich chuť na ostrou, proto ji sbíráme než vykvete. Zdroj: shutterstock.com

Související články: Šrucha zelná jako netradiční zelenina na našem talíři

3 / 8

Jakmile šrucha začne kvést anebo odkvete, její listy tvrdnou a mění se jejich chuť na ostrou, proto ji sbíráme než vykvete. Zdroj: shutterstock.com

Související články: Šrucha zelná jako netradiční zelenina na našem talíři

Miniatury Zavřít

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist