1_v-hodou-v-roby-sirupu-za-studena-je-zachov-n-v-ech-d-le-it-ch-miner-l-a-vitam-n-kter-se-nezni-teplem-.JPG

Výhodou výroby sirupu za studena je zachování všech důležitých minerálů a vitamínů, které se nezničí teplem. Zdroj: archiv redakce

Související články: Perila – bylinka pro alergikyJitrocel na kašel i pro dobré tráveníVýroba bylinného sirupu za studena aneb Jak zužitkovat první jarní bylinky

7 / 7

Výhodou výroby sirupu za studena je zachování všech důležitých minerálů a vitamínů, které se nezničí teplem. Zdroj: archiv redakce

Související články: Perila – bylinka pro alergikyJitrocel na kašel i pro dobré tráveníVýroba bylinného sirupu za studena aneb Jak zužitkovat první jarní bylinky

Miniatury Zavřít
TOPlist