Vyrobte si sirup z květů bezu, tentokrát metodou za studena

Bezový sirup je snad nejčastější variantou slazeného dochucovadla nápojů, se kterou se v českých domácnostech setkáváme. Jeho lehká ovocnokvětová chuť chutná malým dětem i dospělým, takže si sirup určitě vyrobte, během června totiž na keřích rozkvétají bílá květenství obalená voňavým...

9 fotografií
Miniatury Zavřít

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist