Zahrada > Rostliny > Květiny > jeřáb > Využijte vitamíny z planých rostlin – 1. část
Neklamným znamením, že se blíží podzim, jsou mimo jiné i krásně zbarvené plody různých planě rostoucích stromů a keřů. Tyto plody můžeme využít ve své kuchyni k přípravě nejrůznějších pokrmů a dobrot, které nejen dobře chutnají, ale dodají nám...
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
Nebojte se sběru jeřabin ve volné přírodě. Pouze je nutné při jejich sběru rozlišit, jeřáb jedlý od jeřábu ptačího. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
lody aronie jsou velmi ceněné pro svou schopnost oddalovat stárnutí. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
Jeřáby jsou důležitou zimní potravou ptactva. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
Z jeřábu černého připravíte šťávy nebo marmelády. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
I z jeřabin vykouzlíte marmeládu. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
Čaj z jeřábu půspbí močopudně a zabírá při nachlazení. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
Aronie se zabydlela na našich zahradách. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby
Z jeřábu černého připravíte šťávy nebo marmelády. Zdroj: shutterstock.com
Související články: Vitamíny z planých rostlin: Jeřáby